Spíler Shanghai - Történet

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában két egybenyitható különteremmel

scroll

Történet

A Spíler Baltazár kalandos életű kisöccse, mint egy belevaló srác egy Guy Ritchie moziból, a nők kedvence, akinek mindig van egy sztorija. Elegáns, de nem fél feltűrni az ingujjat. Mint James Bond és Johnny Quid - egy emberben. Spíler valamikor a 19. század végén látta meg a napvilágot Budapesten. Itt nyitotta meg első és leghíresebb, ikonikus gastropubját, amit a saját nevével fémjelzett.

Azt mondják ’20-as évek végén Shanghaiban élt, ahol Mr Wong, a kínai alvilág fejének lányával esett szerelembe. Spílernek megküzdött Mr Wonggal és alvilági birodalmával, ám végül elhagyta az országot.

Testvére, Baltazár segítségével a napfényes Costa del Solra menekült, hogy egy időre felszívódjon rosszakarói elől. Így született meg Spanyolországban a Spíler Beach Club.

Spíler Béla egész életét igazi rocksztárként élte le. Egy rövid pihenő után a napos marbellai napos tengerparton visszartért a budai hegyvidékre, hogy megnyissa a Spíler Budát, egy fantasztikus központot neki és rocksztár barátainak. A pletykák szerint néhányan már a saját szemükkel is látták itt őt.

Spíler Shanghai
Spíler Shanghai Slíler Slíler Slíler Slíler Slíler