Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, a Gozsdu udvarban

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában két egybenyitható különteremmel

scroll

Spíler Shanghai Secret Bar | Vagány rendezvényhelyszín Budapesten a Gozsdu udvarban

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában, a Gozsdu udvarban

Születésnapi meglepetés party, vagy épp egy vagány céges buli a kollégákkal? Bármilyen rendezvénynek is keresed a tökéletes helyszínt, ha fontos a jó hangulat, a menő környezet, nálunk jó helyen jársz! Fedezd fel a Spíler-élményt különleges eseményeiden is, hiszen már budapesti rendezvényhelyszínként is várunk a Gozsdu udvarban! 

 

Spíler Shanghai Secret Bar: rendezvényhelyszín Budapesten, ahogy Te szeretnéd! 

A belváros pezsgő központjában, a Gozsdu udvarban minden lehetséges. Vagány vendégkörünk ezt már régen tudja, hiszen a Spíler évek óta ikonkus helye a környéknek – és mostantól akár saját rendezvényed helyszíneként is élvezheted a Spíler-hangulatot! 


Ez a belvárosi party helyszín egy kicsit más mint a többi: bulizz akár a fedett teraszon vagy a lenti titokzatos Secret Barban, a vagány street food ételek és a hatalmas ital- és koktélkínálat, no meg a város legmenőbb arcai tökéletes buli helyszínné tették szívünk egyik csücskét, a Spíler Shanghait… 


Születésnapot ünnepelnétek, vagy már eseményre kellene egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapest belvárosában? Keresve sem találtok jobbat, ráadásul a belvárosban egyedülálló módon nálunk akár zártkörű rendezvény lebonyolítására is van lehetőségetek! 

 

Ráadásul nálunk semmilyen szigorú szabályrendszer nem köti le a kezünket: amit megálmodtál, azt megvalósítjuk Neked! Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi gombra kattintva felvenni velünk a kapcsolatot. 

 

 

Zártkörű rendezvényhelyszín Budapesten

Bár tudjuk, hogy a legjobb arcok nálunk buliznak, mégis megértjük, hogy bizonyos rendezvényeken szeretnétek egy kicsit elvonulni. Csak a barátaid, haverjaid körében, vagy csak Ti, a kollégák, akik sikerre viszitek a céget – együtt bulizhattok! 


A Spíler Shanghai Secret Barja két, leválasztható termével akár kizárólagosan is kibérelhető. Na, ki a Spíler?!
 

 

A Secret Bar: zártkörű rendezvényhelyszín 40 főig a belvárosban

Egy igazi Titkos bár, csak Nektek! Jól hangzik? Ha 40 főig kerestek rendezvényhelyszínt a belváros legkedveltebb részén, a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes megoldást nyújt. Láttunk itt már buja lány- és legénybúcsúkat, hatalmas szülinapi köszöntéseket, de igazán laza céges party-knak is adtunk már otthont. 

 

A Hidden Room: zártkörű rendezvényhelyszín 80 főig a belvárosban

Egy kicsit többen vagytok? Semmi probléma, a Hidden Room egy elrejtett gyöngyszemként vár Titeket akár 80 főig! Ha éppen senki nem tartja itt privát buliját, 23 óra után ide költözik DJ gárdánk a Spíler Originalból, és itt folytatódik a féktelen party, de ha szeretnétek, egy estére csak a tiétek ez a menő rendezvényhelyszín Budapest belvárosában! 

 

A Secret Bar & a Hidden Room: nagy létszámú rendezvénhelyszín Budapesten

Még többen vagytok? Megoldjuk. A Secret Bar és a Hidden Room ugyanis egybe nyitható, így akár 120 főig élvezhetitek privát bulitokat! Hogy biztosan semmiben ne szenvedjetek hiányt, természetesen a bár és a DJ pult is a Tiétek ezen alkalmakra.

 

Milyen rendezvényeknek adhatunk helyszínt a Spíler Shanghai Secret Barban?

Talán könnyebb lenne felsorolni azt, hogy milyen rendezvények helyszínéül NEM ajánljuk a Spíler Shanghai Secret Bart a Gozsdu udvarban… Várjunk csak… Van egyáltalán ilyen? Nos, ahol a protokoll, a szigorú szabályok, az öltönyök és a nyakkendők uralják az estét… nos, azok a rendezvények is jöhetnek! Egy ültetett gálavacsorához ez a helyszín talán túl buja, minden mást azonban megoldunk! 

 

Privát bulik helyszíne Budapesten, a Gozsdu udvarban

Leginkább mégis azt mondanánk, hogy ez a rendezvényhelyszín a privát jellegű party-k otthona! Bármilyen eseményre is szeretnétek egy hatalmas baráti összejövetelt, nálunk megtaláljátok a helyeteket! Volt már nálunk búcsú buli, lánybúcsú és legénybúcsú, szülinapi party-k tömkelege és néhány különleges, egyedi alkalomra is megteremtettük a tökéletes rendezvényhelyszínt Budapest belvárosában.

 

Vagány céges party-k helyszíne Budapesten, a Gozsdu udvarban

Aztán ott vannak azok a cégek, akik egy-egy estére képesek elszakadni a szigorú vállalati kultúrától, és együtt a kollégákkal egy jót bulizni. Céges évzáró rendezvényeket, karácsonyi party-kat vagy épp workshop-okat, csapatépítő programokat is láttak már az ikonikus falak, de napközben akár visszafogottabb prezentációra, meet upra is lehetőségetek van.

 

A Gozsdu udvar: nappal & éjjel is! 

A budapesti belvárosi élet központjaként a Gozsdu udvarról a legtöbb embernek az éjszakai élet, a buli jut eszébe. Tény, hogy sötétedés után indul a pezsgés, de a Gozsdu udvar ennél jóval többet nyújt. 


Nappal ugyanis gasztronómiai központként sem unatkozunk: a nyüzsgés, a boldog nevetések, a sikeres megbeszélések teszik hangossá az udvart míg az éjszaka sötétje le nem száll, és az egész nem torkollik egy nagy buliba. 
 Rólunk írták

Rólunk írták

“Nem tudom milyen lehetett egy igazi gengszter kocsma Shanghajban, eddig az Indiana Jones második részének eleje jelentette a kiindulópontot, de ezentúl mindent a Spíler Shanghai-hoz fogok viszonyítani.”
Player.hu
“Kedves, barátságos és gyors kiszolgálás. Hangulatos hely, remekül éreztük magunkat. Különös köszönet Roxinak. Amint alkalmunk van, mindenképp visszatérünk. Csak így tovább!”
Ákos Facebook értékelése
“I discovered this place at my third time in Budapest and I wish I knew about this restaurant earlier. Nice atmosphere, a lot of craft beers to select and delicious food, including best nachos I have ever eaten, for sure make this restaurant memorable and worth visiting again.”
marcin18w Tripadvisor értékelése

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1309

Ajánlatkérés: event@spilerbp.hu


 

Útvonalterv