Cikk 2

A Spíler Shanghai magával ragad. Ha engeded!

scroll

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt a Spíler Budában szeretné

A pesti belváros lüktető ritmusától megbabonázva, a marbellai tengerpart hangulatával megfűszerezve, a Spíler koncepciója újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. Spíler, miután számos kalandot megélt a pesti belvárostól kezdve egészen Shanghaiig, majd befutott rocksztárként elég időt múlatott már a marbellai beach klubjában, arra jutott, hogy egy leheletnyit komolyabbra veszi a figurát és itt az ideje leülni beszélgetni egyet a barátokkal a világ nagy dolgairól. Kellett tehát egy hely, ahol egy menő rocksztár otthonra lelhet.

A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet, de mindez konszolidáltabban. Finom anyagok és csillogás vesz körül minket az új Spílerben, az asztalunkra pedig a legjobb alapanyagokból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs újvilági borokat és ütős koktélokat kínálnak. A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt, meg a legmenőbb spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye. Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal vár a Spíler Buda, ahol a magyar kedvencek mellett egészen kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, de a kézműves sörválaszték és a koktéllap is páratlan.

Ugyanúgy szívesen betér ide a környékbeli irodában dolgozó elkölteni az ebédjét, ahogyan a menő üzletember is el fogja kortyolgatni kedvenc borait a partnereivel egy szuper steak mellett, de beugranak majd egy-egy falatra a bevásárlásra igyekvők és a MOM környékén társadalmi életet élő budaiak - s megfér mellettük a jóízűt sztorizó baráti társaság is.


Reggelente high-end specialty kávé és reggeli kézműves péksütemény kapható, délben pedig érdemes betérni egy üzleti express ebédre, ami gyors és igazi házias ételeket kínál, kiegészítve a fő étlapot.


Kézzel gondosan formált anyagok játékát láthatjuk az enteriörben. Valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa fonják keresztül egymást, amelyet hol vintage gitárok, hol pedig egy dobfelszerelés bolondít meg. Mindehhez lágyan társul a sok-sok puha bőr, s a merészen szabadjára engedett dzsungelre emlékeztető növényzet.

Minden adott ahhoz, hogy kérdések és válaszok, örök pillanatok, gyönyörű hétköznapok, barátságos délutánok, s légiesen könnyed éjszakák szülessenek. Olyan percek ezek, amelyek megihlették Lenny Kravitz-et, Axl Rose-t, Lana Del Rey-t, vagy éppen Mick Jaggert. S ezek voltak azok a percek, amelyeknek köszönhették a nagybetűs életet.

Kapcsolódó cikkek:

Íme az 5+1 legjobb könnyű étel a Spílerekből!

Mindannyian ismerjük milyen nehéz diéta közben meglátogatni egy éttermet. Nem elég, hogy a jobbnál jobb falatok folyamatos csábításával kell szembenéznünk, de jellemzően unalmas, salátáknak csúfolt köretekkel kell beérnünk, ha mi is enni szeretnénk valamit. A Spílernél másképp gondolkodunk: összeszedtük a legjobb öt könnyű ételt neked, amit bátran ajánlunk!   Thai csirke saláta - Spíler Shanghai A Spíler Shanghai salátái nagy odafigyeléssel készülnek, és nem lehet rájuk nem teljes értékű ételként tekinteni. Az ázsiai ihletésű étel vegyes salátával, tört mogyoróval, korianderrel és mézes-lime öntettel készül. Igazán ízletes, laktató és egészséges választás.   Tofu saláta - Spíler Shanghai A...

Tovább

Szorít az idő és éhes vagy? Ebédelj a Spílerben!

Mind ismerjük, amikor napi feladatok között enni is alig marad időnk. A Spíler jó választás egy pörgős napon, a Spíler Original és a Spíler Buda gyors és friss napi ebéd ajánlatokkal készül minden hétköznap. Fél órád van? Nem gond.

Tovább

Rólunk írták

Rólunk írták

“Nem tudom milyen lehetett egy igazi gengszter kocsma Shanghajban, eddig az Indiana Jones második részének eleje jelentette a kiindulópontot, de ezentúl mindent a Spíler Shanghai-hoz fogok viszonyítani.”
Player.hu
“Kedves, barátságos és gyors kiszolgálás. Hangulatos hely, remekül éreztük magunkat. Különös köszönet Roxinak. Amint alkalmunk van, mindenképp visszatérünk. Csak így tovább!”
Ákos Facebook értékelése
“I discovered this place at my third time in Budapest and I wish I knew about this restaurant earlier. Nice atmosphere, a lot of craft beers to select and delicious food, including best nachos I have ever eaten, for sure make this restaurant memorable and worth visiting again.”
marcin18w Tripadvisor értékelése

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1309
E-mail: VédettEmailCím

Útvonalterv