Rendezvényhelyszín Budapesten: éld át a Spíler élményt rendezvényeden is!

Spíler is a favorite of downtown locals, and with good reason

Rendezvényhelyszín Budapest belvárosában két egybenyitható különteremmel

scroll

Spíler Original: budapesti rendezvényhelyszín, vagány vendégeknek

Éld át a Spíler élményt akár rendezvényeden is! Budapest ikonikus bisztrója, pubja rendezvényre is vár, legyen szó akár egy privát party-ról, egy vagány céges rendezvényről vagy épp egy laza, trendi esküvői mulatságról. 

Mit nyújt a Spíler Original budapesti rendezvényhelyszínként?

Ha jártál már nálunk, biztosan nem kell bemutatnunk a pezsgő belvárosi hangulatot, a minőségi street food kínálatunkat, a laza, vagány környezetet, amelyet izgalmas magyar kézműves sörökkel és válogatott borokkal teszünk még különlegesebbé. A Spíler Original napközben egy kellemes, laza bisztró, ahol a magyar és zsidó klasszikusok és a hamburger kapja a főszerepet, éjjel pedig a nyüzsgő éjszakai élet központja: a hatalmas bárpultnak, a télen fedett terasznak és a nálunk összegyűlt vagány embereknek köszönhetően igazi budapesti belvárosi party helyszín.


De mi van, ha nem csak egy „beülős” helyet kerestek? Ha rendezvényhelyszínként, saját vendégeiddel, saját kívánságaiddal szeretnéd felpörgetni a bulit, erre is van lehetőséged! 

 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva!

 

 

A Spíler Original: budapesti rendezvényhelyszín, minden alkalomra

A Gozsdu udvar szívében a Spíler éttermében akár 80 fő is kényelmesen elfér, míg a teraszon további 50 főt tudunk fogadni – így akár közepes létszámú rendezvények megrendezésére is alkalmas ikonikus helyszínünk. 


Mivel a Spíler Original valóban a budapesti belvárosi élet egyik legnépszerűbb helyszíne, ezért teljeskörű zártkörűsítést nem ígérhetünk (ha mégis ilyenre vágysz, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja és Hidden Room-ja vár szeretettel), de higgy nekünk: nagyszerű vendégkörünk csak emeli majd a hangulatot, és természetesen mindent megteszünk azért, hogy vendégeid élvezhessék rendezvényed, a lehető legjobb asztaloknál ülve. 

 

Milyen rendezvényeket vállalunk a Spíler Originalban?

A szuper elrendezés és a népszerű, központi lokáció rendkívül jó rendezvényhelyszínné teszi a helyet – így gyakorlatilag eseményednek csak a képzelet szabhat határt. Nézzük a teljesség igénye nélkül, milyen eventeknek adtunk már otthont! 

 

Privát bulik, rendezvényhelyszín magánemberek számára

Születésnapi party-k, lány- és legénybúcsúk, osztálytalálkozók és névnapi bulik, házassági évfordulós vacsorák… Ez csak néhány azon alkalmak közül, amelyekre szeretettel várunk Titeket! A vagány hangulatnak, a különleges dekorációnak és a Gozsdu udvar fiatalos lendületének köszönhetően minden kétséget kizáróan a privát bulik a legnépszerűbbek nálunk – ám nem kizárólag! 

 

Laza céges vacsorák, üzleti reggelik és vállalati bulik: csak menő cégeknek

Fiatalos, lendületes, inspiráló. Kell ennél több egy vagány cég rendezvényéhez? 


A Gozsdu udvar, és így bisztrónk is, reggelente egészen más arcát mutatja – épp úgy étteremként, mint budapesti rendezvényhelyszínként. Míg az este a buliról, a vidám nevetésről és a nagy beszélgetésről, a DJ pultból hallatszó angolszász zenétől hangos, addig a reggelek jóval meghittebbek: jó megközelíthetőségünknek köszönhetően így az üzleti reggelik, céges megbeszélések helyszínét is szolgálhatjuk.


Ahogy telik a nap, úgy jelennek meg az egyre lazább hangulatú események, míg esténként laza, kötetlen hangulatú céges csapatépítő helyszínként is kiváló választás a Spíler Original.

 

Na, ki a Spíler?!
 


Rólunk írták

Rólunk írták

“Nem tudom milyen lehetett egy igazi gengszter kocsma Shanghajban, eddig az Indiana Jones második részének eleje jelentette a kiindulópontot, de ezentúl mindent a Spíler Shanghai-hoz fogok viszonyítani.”
Player.hu
“Kedves, barátságos és gyors kiszolgálás. Hangulatos hely, remekül éreztük magunkat. Különös köszönet Roxinak. Amint alkalmunk van, mindenképp visszatérünk. Csak így tovább!”
Ákos Facebook értékelése
“I discovered this place at my third time in Budapest and I wish I knew about this restaurant earlier. Nice atmosphere, a lot of craft beers to select and delicious food, including best nachos I have ever eaten, for sure make this restaurant memorable and worth visiting again.”
marcin18w Tripadvisor értékelése

Cím & Info

1075 Budapest, Király utca 13.
/ Gozsdu udvar /

Tel: +36 1 878 1320
E-mail: VédettEmailCím

 

Útvonalterv